Typové označení: 410

Určení
Zpracování jatečné drůbeže, jatečných zvířat a zeleniny. Výroba pekařských výrobků, cukrářských výrobků a pod.

Popis:
„Hygienic Design“ dopravníků eliminuje možnost mikrobiální kontaminace v souladu se standardy bezpečnosti potravin, jejichž cílem je zastavit šíření enzymů a bakterií. Konstrukce respektuje doporučení směrnic pro hygienická, neboli plně čistitelná zařízení, skupiny EHEDG (Europen Hygienic Engineering and Design Group) za účelem minimalizace rizika porušení bezpečnosti potravin, které může být způsobené obtížně čistitelnými místy a selháním čisticích a sanitačních postupů.

Délka dopravníku:
500 – 6000 mm

Šířka dopravníku:
150 – 600 mm

Materiál konstrukce:
nerez AISI 304 – lesk nebo nerez AISI 304 – mat

Zatížení dopravníku:
10 – 20 kg/m

Rychlost pásu:
1 m/sec, regulace rychlosti: 40-150%

Dopravní pás:
Volta FMB

Pracovní teplota:
-20 – 60 st.

Bubnový elektropohon:
Van De Graff: průměr 100 mm

Poptávkový formulář

Jméno, příjmení nebo název firmy

Telefon

Váš email

Váš vzkaz

Kontakt na prodejce:

Richard Budík

Richard Budík
Email: richard.budik@strand.cz
Tel: 777308458